Vi satsar på lokala världsmästare

Fort Knox är ett familjeägt bolag som investerar i små och medelstora företag – och framförallt idéstarka entreprenörer. Vi vill vara en lokal tillväxtmotor och bidra till att utveckla platsen vi verkar på.

Fort Knox verksamhet har sin grund i Krister Olssons entreprenörsresa. Krister – vars gärning också präglas av ett stort hjärta för kulturfrågor – är kvar som minoritetsägare i företaget, men delar det numera med barnen Markus och Johanna.

Vi investerar i bolag i många olika branscher – och i många olika faser. Flera av de aktörer vi investerat i är avknoppningar från Umeå universitet eller har ett ägande där entreprenören har tidigare erfarenhet av företagande.

Det lokala är viktigt för oss. Vi vill vara en motor för tillväxt i regionen, genom att investera i unika entreprenörer. Genom våra investeringar vill vi att de ska få förutsättningar att utvecklas och bli något som vi kallar för lokala världsmästare.

På Fort Knox arbetar vi med långsiktigt ägande utan krav på exitstrategi.

Vi är kapitalstarka, har djupgående kunskaper om entreprenörskap och tillgång till ett omfattande nätverk. En fördel för dig som jobbar med oss är också att vi är små – och snabbfotade. Hos oss är det nära från idé till beslut.

Telefon: +46 (0)90-202 50 50   |   Besöksadress: Västra kyrkogatan 1A   |   Mail: Hej@fort-knox.se   |   Postadress: Box 489, 901 09 Umeå   |   Hur vi behandlar dina personuppgifter